Balans Behandelingen

 

 

Een zachte en warme behandelmethode die de energie laat stromen en het lichaam tot rust brengt. De behandeling helpt je om diep te ontspannen, creëert ruimte en helderheid in het hoofd en vergroot de balans tussen lichaam en geest. 

 

Hoe werkt het:

Door het gebruik van gekleurd licht op bepaalde punten van het lichaam help ik je om je helder, rustig, energiek en in balans te voelen. Je lichaam kan zich ontspannen, je krijgt weer ruimte in je hoofd en de energie gaat stromen.

 

Er zijn (onder andere) behandelingen om te ontspannen, om meer energie te krijgen, om je immuunsysteem te versterken en om in balans te komen. Gedurende een behandeling krijgt vastzittende energie, die zich manifesteert als spanning, emotie of pijn, weer ruimte. Overbodige energie verlaat het lichaam en nieuwe energie wordt toegevoegd. Zo komt de energiestroom in beweging en kom je weer in contact met jezelf. Het is lekker en ontspannend om een behandeling te ondergaan. Af en toe even bijtanken, dat is waar de meeste mensen voor komen!

 

 

 

 

 

 

 

 


                  

Ervaringen van cliënten:

"Ik heb de lichtbehandeling beleefd als zeer ontspannen en Renske gaf mij met haar nuchtere, intuïtieve en open houding een gevoel van vertrouwen."

 

" Heel warm en ontspannen zo'n behandeling, losser en relaxed gevoel na afloop."

 

"Ik kan iedereen aanraden naar Renske te gaan. Ze heeft me met haar combinatie van mensenkennis, warmte en behandeltechniek op een goede manier stappen verder gebracht. Na de behandelingen voel ik me energiek en op een bijzondere manier geraakt. Hoe ze het doet, weet ik niet. Dat het werkt, voel ik zeker."

Tarief:  35 euro per behandeling (duur behandeling varieert tussen een half uur en een uur)

Een rustgevende behandeling in Schoorl aan iemand cadeau doen kan ook! Cadeaubonnen kun je bij mij bestellen.  

 

                       

Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

 

 

                           

 

Voor informatie of een afspraak kun je contact met me opnemen: 0031 6 3910 7969 / renskeypma@hotmail.com / Rijksweg 32, Schoorl / Noord Holland

© 2023 by TOKYO DESIGN. Proudly created with Wix.com

 

06 3910 7969 | renskeypma@hotmail.com | Rijksweg 32, Schoorl 

                                   Noord Holland | Alkmaar e.o.