Balans Behandelingen

 

 

Een zachte en warme behandelmethode die de energie laat stromen en het lichaam tot rust brengt. De behandeling helpt je om diep te ontspannen, creëert ruimte en helderheid in het hoofd en vergroot de balans tussen lichaam en geest. 

 

Hoe werkt het:

Tijdens een behandeling werk ik er, samen met jou, aan om je helder, rustig, energiek en in balans te voelen. Je lichaam kan zich rustig ontspannen, je krijgt weer ruimte in je hoofd en de energie gaat stromen.

 

Ik gebruik verschillende methodes/instrumenten (o.a. gekleurd licht, aura/chakra-healing), afhankelijk van wat past, om je te helpen je weer lekker te voelen. Gedurende een behandeling krijgt vastzittende energie, die zich manifesteert als spanning, emotie of pijn, weer ruimte. Overbodige energie verlaat het lichaam en nieuwe energie wordt toegevoegd. Zo komt de energiestroom in beweging en kom je weer in contact met jezelf. 

Als je meer wilt weten over hoe ik werk en hoe een behandeling verloopt dan kun je me bellen of mailen (zie onderaan pagina voor nummer en adres). 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wanneer en Voor wie?

Als je lekker wilt ontspannen, als je weer nieuwsgierig wilt worden, als je vastzit (een beetje of helemaal) en weer vooruit wilt, als je bewuster wilt omgaan met je lichaam, als je oude patronen, blokkades en problemen los wilt laten, als je behoefte hebt aan een beetje extra aandacht.

                  

Ervaringen van cliënten:

"Ik heb de lichtbehandeling beleefd als zeer ontspannen en Renske gaf mij met haar nuchtere, intuïtieve en open houding een gevoel van vertrouwen."

 

" Heel warm en ontspannen zo'n behandeling, losser en relaxed gevoel na afloop."

 

"Ik kwam omdat ik me soms teveel ondergeschikt maak aan anderen. Na de behandelingen bij Renske voelde ik me sterker en durfde meer voor mezelf op te komen. Ook voelde ik me veel rustiger. Ik neem nu bijvoorbeeld de tijd om te wandelen (daar had ik voorheen de rust niet voor, ik ging altijd hardlopen!)."

 

"Ik kan iedereen aanraden naar Renske te gaan. Ze heeft me met haar bijzondere combinatie van mensenkennis, warmte en behandeltechniek op een goede manier stappen verder gebracht. Na de behandelingen voel ik me energiek en op een bijzondere manier geraakt. Hoe ze het doet, weet ik niet. Dat het werkt, voel ik zeker."

Tarief:  45 euro per behandeling (in het algemeen duurt een behandeling ongeveer een uur). 

Een rustgevende behandeling aan iemand cadeau doen kan ook! Cadeaubonnen kun je bij mij bestellen.  

 

                       

Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

 

Voor informatie of een afspraak kun je contact met me opnemen: 0031 6 3910 7969 / renskeypma@hotmail.com

                           

 

Je betaalt 30 euro voor een eerste behandeling

© 2023 by TOKYO DESIGN. Proudly created with Wix.com

 

06 3910 7969 | renskeypma@hotmail.com | Rijksweg 32, Schoorl 

                                   Noord Holland | Alkmaar e.o.