HELENDE

KLEUR- EN EXPRESSIEWORKSHOPS

Kleur en Expressieworkshops zijn speciaal ontwikkelde workshops (door de Art4Healing organisatie in Californië in Amerika) waarbij je op een abstracte manier, binnen een vast format, uiting geeft aan je gevoel door middel van kleur en vorm. 

 

De workshops ondersteunen emotionele heling bij kinderen, volwassenen en families op verschillende gebieden. De opzet van de workshops zorgt ervoor dat je op een intuïtieve manier uiting geeft aan je gevoelens. 

De deelnemers krijgen verschillende aanwijzingen, waarop ze spontaan reageren door met acrylverf op doek vormen te schilderen. Deze methode zorgt ervoor dat de deelnemers hun gevoelens op een veilige manier kunnen uiten door een kleur en vorm met een gevoel te associëren. Het is een snelle manier om vanuit je hart te schilderen in plaats van teveel bezig te zijn vanuit je hoofd! Je hoeft geen kunstenaar te zijn of goed te kunnen schilderen, je maakt je eigen schilderijen vanuit jouw gevoel en vanuit jouw eigen unieke blauwdruk. 

Er zijn verschillende workshops voor verschillende doeleinden: kleur geven aan emoties, verdriet, rouw, innerlijke kind, persoonlijke ontwikkeling, doelen stellen, boosheid, etc. Een fijne manier om creatief en ondersteunend bezig te zijn!

Je kunt de workshops alleen volgen of samen met vrienden, collega's of als familie. Er zijn workshops voor kinderen en volwassenen. 

Neem contact op voor meer informatie en/of om te kijken welke workshop(s) bij jou of jullie passen. 

Duur workshops: 2 uur

Kosten: 35 euro per persoon (inclusief materialen, koffie/thee)

Corona maatregelen: maximaal 3 personen per workshop. Tijdens de workshop is er 1,5 meter afstand en dragen we in overleg een mondkapje. Bij mogelijk corona gerelateerde gezondheidsklachten belt u de afspraak af (en ik natuurlijk ook als ikzelf of een huisgenoot klachten hebben).

Balansbehandeling: alleen als je geen van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C). Ook als je huisgenoten benauwd zijn of koorts hebben of als bij u of een huisgenoot de laatste 2 weken corona is vastgesteld kan de behandeling niet plaatsvinden. Tijdens de behandeling draag ik een mondkapje.

© 2023 by TOKYO DESIGN. Proudly created with Wix.com

 

06 3910 7969 | renskeypma@hotmail.com | Rijksweg 32, Schoorl 

                                   Noord Holland | Alkmaar e.o.