IMG_0696.jpg
IMG_0044_edited.jpg
verf.jpg
IMG_0702_edited.jpg
stiften.jpg
almond-637613_960_720.jpg
Afbeelding 025.jpg
Familie WS4.jpg

Spetterende Kunstenaars!

Ontspanning, Plezier en Creatief bezig zijn

 Intuïtief Tekenen en Schilderen

     

Een paar uur lang je gevoel uiten op je eigen manier door te schilderen, tekenen en kleuren te gebruiken zoals het er bij jou uitkomt. Dat gebeurt er tijdens een workshop intuïtief schilderen. De workshops vinden plaats in mijn houten atelier achter in de tuin, waar je in  de verte de duinen ziet liggen. Door middel van verschillende opdrachten, die je helpen om vanuit je gevoel te werken, ga je op je eigen manier aan de gang.  Het schilderen kan heel lekker en ontspannend zijn. Niets hoeven, alleen met kleur en vorm aan de slag. Onder het genot van een kop koffie (ook met warme opgeschuimde melk) of thee creatief bezig zijn. Waarbij je niet 'goed' hoeft te kunnen tekenen of schilderen.

De opdrachten, het tekenen, schilderen en met kleur werken, stimuleren het creatieve denken en werken. 

Als je eenmaal bezig bent en de gedachte dat je iets 'moet' loslaat, dan gaat het vanzelf. Je gevoel en je onderbewuste komen vaak naar boven als je op deze manier gaat tekenen en schilderen. In je schilderingen kun je dat zien of aflezen. Waarbij je eigen kijk op wat er te zien is in jouw tekening, je het beste helpt om te zien wat er speelt. En soms helpt een beetje begeleiding. 

De workshops zijn exclusief voor degene die boekt en degenen met wie hij/zij aangeeft te komen. Er zijn dus geen andere deelnemers bij,  tenzij het gaat om een workshop vermeldt in de agenda. Alle workshops kunnen ook door jou alleen gevolgd worden (alle tijd, alle aandacht voor jou alleen)! 

 

Een schildersessie als cadeau, is ook een mogelijkheid! Niet weer een gebruiksvoorwerp... maar samen schilderen!

                                   

Voor meer informatie: renskeypma@hotmail.com / 06 3910 7969.

"ik wist eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten en was best een beetje zenuwachtig. gelukkig gaf renske ruimte, motiveerde ze en stelde ze gerust waar nodig, waardoor het creëren uiteindelijk vanzelf ging. onze emoties en onzekerheden mochten er zijn zonder oordeel. we waren een paar uur zo fijn bezig dat de tijd vloog en we nergens anders aan konden en hoefden te denken. zo fijn in het moment en rustgevend. een erg inspirerende ervaring!"

"Wij kijken als familie terug op een perfect weekend (lekker gegeten, geflipperd, Sinterklaas gevierd). In dit rijtje mag ook zeker jouw workshop niet ontbreken. Wij hebben er erg van genoten. Om in enkele woorden aan te geven wat wij ervan vonden: verrassende opdrachten, totaal verschillende uitkomsten, afwisselende opdrachten. De uitsmijter was de eindopdracht. Dit gaf stof tot nadenken over de eigen familie. Dit was ook een geslaagde opdracht."

"Ik heb veranderworkshops gevolgd. Uiteenlopend en interessant werk kwam eruit. Ook vond ik het gezellig. Ik ging elke keer met een goed gevoel naar huis! En ik ben blijven hangen in het goede gevoel." 

"Wij hebben erg genoten van de workshop!
Wij vonden het een fijne sfeer, en vonden het ook fijn dat we geconcentreerd konden werken/er niet continu gepraat werd; dit was precies in de juiste verhouding en afwisseling!"

"Fijne workshop met juiste begeleiding. Samen met mijn moeder heen geweest en we hebben ons erg welkom gevoeld. De workshop bevatte leuke en inspirerende opdrachten. Zeker een aanrader."

Er zijn verschillende mogelijkheden (alle prijzen zijn per persoon, inclusief alles; materialen van goede kwaliteit, koffie/thee of limonade) zie hieronder de verschillende workshops en cursussen:

om te boeken of voor overleg: renskeypma@hotmail.com / 0639107969.

intuïtief schilderen 

workshop

DSCF4695_edited.jpg

Uiteenlopende intuïtieve en leuke opdrachten, met krijt, inkt, acrylverf, stiften, kleurpotloden, etc... Volg je gevoel en kijk wat er ontstaat! 

duur: 3 uur

prijs:  60 euro 1 persoon

50 euro  voor 2 personen

40 euro vanaf 3 personen

Het is ook mogelijk deze workshop 2,5 uur te volgen, dan beschilder je in 1 van de opdrachten een kleiner doek (30 bij 40 cm) de kosten zijn dan: 50 euro voor 1 persoon, 40 euro voor 2 personen en 35 euro vanaf 3 personen.

workshop samen

samen.jpg

duur: 2,5 uur

prijs:  40 euro 2 personen, 35 euro vanaf 3 personen.

Een workshop waarbij je samen intuïtieve kunst maakt. Op je eigen manier En met de ander(en). Verschillende opdrachten met krijt en acrylverf, ´grote´ opdrachten en ´kleine´ opdrachten. We overleggen op wat voor manier je samen aan de slag wilt. 

HET INZICHT

images80.jpg

duur: 2,5 uur

prijs:  50 euro voor 1 persoon, 40 euro 2 personen, 35 euro vanaf 3 personen.

Zit je ergens mee, wil je iets beginnen maar weet je het niet zeker of weet je niet hoe? Wil je graag iets doen maar durf je nog niet? Naar aanleiding van jouw vraag maak ik een workshop die je helpt inzicht te krijgen in wat je zou kunnen helpen en om boven te krijgen wat voor jou het beste werkt? 

VERHELDEREND!

familie workshops

Samen met je (klein)kind of met de hele familie of met een paar van de familie schilderen en tekenen. Verschillende materialen en mooie kunst!

duur: 2,5 uur, prijs: 40 euro 2 personen. 35 euro vanaf 3 personen. 

hete lucht ballonnen

fantasie workshop

    droomhuis

Laat je gaan in je eigen fantasie-droomhuis. Gun jezelf de ruimte om de opdrachten invulling te geven zoals jij het wilt! 

duur: 2,5 uur, prijs: 50 euro 1 persoon, 40 euro  2 personen, 35 euro vanaf 3 personen.

Geeft kleur aan je leven en laat je zien wat belangrijk voor je is!

in je element

Hoe is jouw temperament? Wordt het beinvloed door aarde, lucht, water of vuur?

Wanneer ben je in je element? Met deze vragen gaan we aan de slag m.b.v. pastelkrijt en acrylverf. 

mexico 088.jpg

deze workshop helpt je te zien hoe je de elementen in je voordeel kunt gebruiken!

duur: 2,5 uur, prijs: 50 euro 1 persoon, 40 euro 2 personen, 35 euro vanaf 3 personen.

kleurrijke Vissen

duur: 2,5 uur

prijs: 50 euro 1 persoon

40 euro 2 personen, 35 euro vanaf 3 personen.

         KLEUR!

Werken met kleuren. Wat doen ze voor je? Wat zeggen ze je? Hoe kunnen ze je helpen? 

In deze workshop gebruik je vet- en pastelkrijt, ecoline en acrylverf om kleur te ontdekken. 

lelietje.png

workshops op maat

Voor speciale gelegenheden of voor een specifiek idee. Geef aan wat je wilt en dan maak ik een workshop naar aanleiding van jouw wens!

prijs en duur in overleg

workshop IK

IMG_0721%5B4702%5D_edited.jpg

Een workshop die jou als onderwerp heeft. Hoe voel je je? En wie zou je willen zijn? Met pastelkrijt, acrylverf, potlood en stift!

Helpt je je in je kracht te gaan staan.

duur: 2,5 uur, prijs 50 euro voor 1 persoon, 40 euro 2 personen, 35 euro vanaf 3 personen.

Geeft inzicht in hoe je je tijd besteedt en helpt je om je tijd op een voor jou fijne en werkende manier in te richten. Met een mooi kunstwerk als resultaat.

IMG_0516.JPG

kleur je tijd

Wat doe je met je tijd? Waar zou je tijd aan willen besteden? Hoe zorg je ervoor dat je je tijd op een voor jou zinvolle manier gebruikt? Met behulp van potlood, acrylverf, waterverf, en pastelkrijt kijk je hoe je je tijd wilt indelen. En hoe je ervoor zorgt dat je jouw indeling ook gaat volgen.

Concreet, helpt om je tijd te besteden zoals jij wilt, en leuk om te doen!

Kleur je tijd bestaat uit 2 workshops van ieder: 2,5 uur, prijs per workshop 50 euro voor 1 persoon, 40 euro 2 personen, 35 euro vanaf 3 personen.

Er zitten (in overleg) ongeveer 2 weken tussen de 1e en de 2e workshop. 

jopie9verkl.JPG

3 op 1 RIJ!

3 x een workshop waarbij elke keer een ander thema centraal staat. 

Duur workshops: 2,5 uur; 

Aantal keer: 3x

Prijs ( voor 3x): 150 euro voor 1 persoon, 120 euro p.p. vanaf 2 personen

Gebruikte materialen: ecoline, acrylverf, aquarelverf, pastelkrijt, oliekrijt, potlood, stift.

Je komt thuis met uiteenlopende werken (acryl op doek, verschillende materialen op bamboepapier, een pastelkrijttekening, etc.). Je intuïtie wordt gestimuleerd, oplossingen komen boven en je wordt er blij van!

VERANDERWORKSHOPS 4x

Creatief bezig zijn op een vrije, ontspannende manier en tegelijkertijd een verandering ondersteunen. Dat gebeurt er tijdens veranderworkshops. .Je geeft aandacht aan wat je tegenhoudt en aan wat je wel wilt met behulp van verschillende opdrachten, kleuren en methodes (o.a. schilderen, schrijven, kleien, collages maken). Heel erg leuk en zinvol om te doen.

images.jpg

Aantal deelnemers: maximaal 4.

Duur: 2,5 uur 

Kosten: 200 euro voor 4 keer (incl. materiaal, koffie thee en versnaperingen) vanaf 2 personen. Voor data zie agenda!

Heel divers, ondersteunend en het maakt veranderen inspirerend en uitdagend!

Individuele sessies zijn ook mogelijk. 

cursus 8x intuitief tekenen en schilderen

paint.jpg

8 x intuïtief tekenen en schilderen. Met elke keer leuke opdrachten die helpen om op een creatieve en intuïtieve manier bezig te zijn. Lekker ontspannen en gebruik maken van je intuïtie. Dat wat je tijdens de cursus doet, pas je misschien ook wel steeds meer toe in het dagelijks leven. En  je gaat met uiteenlopende werken naar huis!

Duur: 8x 2 uur

Prijs: 250 euro voor 8x per persoon inclusief materialen.

Minimaal 4 personen. Kijk in de agenda voor de data!