BalansBehandelingen

voor ontspanning, balans, helderheid en zelfvertrouwen

          

Een zachte en warme behandelmethode die de energie laat stromen en het lichaam tot rust brengt. De behandeling helpt je om diep te ontspannen, creëert ruimte en helderheid in het hoofd en vergroot de balans tussen lichaam en geest. 

Hoe werkt het:

Door het gebruik van gekleurd licht, magnetisme en andere methodes, help ik je om je helder, rustig, energiek en in balans te voelen. Je lichaam kan zich ontspannen, je krijgt weer ruimte in je hoofd en de energie gaat stromen.

Je mag gaan liggen op de behandeltafel en je ogen dicht doen, of open laten, wat je prettig vindt. Vervolgens ga ik je behandelen door mijn handen op bepaalde plekken op je lichaam te leggen en door gekleurd licht op speciale (accupunctuur)punten op je lichaam te schijnen. Het is het prettigst om makkelijk zittende en lichte kleding aan te trekken.

 

Er zijn (onder andere) behandelingen om te ontspannen, om meer energie te krijgen, om je immuunsysteem te versterken, om bij jezelf te komen en om in balans te zijn. Gedurende een behandeling krijgt vastzittende energie, die zich manifesteert als spanning, emotie of pijn, weer ruimte. Overbodige energie verlaat het lichaam en nieuwe energie wordt toegevoegd. Zo komt de energiestroom in beweging en kom je weer in contact met jezelf. Het is lekker en ontspannend om een behandeling te ondergaan. Bijtanken, je eigen kracht voelen en uitdragen, het leven lichter ervaren, of vastzittende zaken weer op gang brengen, je bent welkom.

Ervaringen van cliënten:

"Ik heb de lichtbehandeling beleefd als zeer ontspannen en Renske gaf mij met haar nuchtere, intuïtieve en open houding een gevoel van vertrouwen."

" Heel warm en ontspannen zo'n behandeling, los en relaxed gevoel na afloop."

"De behandelingen met gekleurd licht zijn heel bijzonder. Het voelt in de eerste instantie niet heel direct of intens zoals bijvoorbeeld bij een massage maar de uitwerking is enorm krachtig. Daarbij stelt Renske precies de goede vragen, ze voelt dingen helder aan op een natuurlijke en integere manier. Daarnaast is de behandeling zelf gewoon heel ontspannen en relaxed. Renske geeft veel rust en vertrouwen en de persoonlijke aandacht die ze geeft voelt helend."

"Ik kan iedereen aanraden naar Renske te gaan. Ze heeft me met haar combinatie van mensenkennis, warmte en behandeltechniek op een goede manier stappen verder gebracht. Na de behandelingen voel ik me energiek en op een bijzondere manier geraakt. Hoe ze het doet, weet ik niet. Dat het werkt, voel ik zeker."

Meer over gekleurd licht:                  

Dr. Fritz-Albert Popp van de universiteit van Kaiserslautern in Duitsland ontdekte in de jaren ’70 dat levende cellen licht uitstralen. Deze lichtdeeltjes noemde hij biofotonen. Zijn onderzoek toonde ook aan dat deze biofotonen informatie doorgeven aan andere cellen. Tevens toonde hij aan, dat dit licht betrokken is bij tal van stofwisselingsprocessen in de cellen.

Cellen communiceren dus via lichtsignalen. In de kleurenpunctuur wordt dit gegeven van lichtstraling in de cellen en tussen de cellen onderling gebruikt. Punten op de huid worden bestraald met gekleurd licht om de lichthuishouding in het lichaam beter in balans te brengen.

 Het licht (energie) en kleur (informatie) worden via de meridianen en de cellen aan het hele systeem doorgegeven, en werken harmoniserend op het gehele lichaam. De verschillende kleuren hebben elk hun specifieke werking dank zij hun golflengte en werking op specifieke orgaantrillingsgetallen.

Kleuren kunnen je goed helpen om je weer in balans te laten voelen. Door bepaalde gedachtes en gedragingen kunnen bepaalde kleuren in je systeem 'op' raken. Als je bijvoorbeeld heel veel denkt, gebruik je veel geel en kan het zijn dat er een tekort ontstaat waardoor je de dingen niet meer helder kunt zien. Of als je onrustig bent en van hot naar her rent, kan het zijn dat blauw in het geding komt. Een beetje blauw licht kan ervoor zorgen dat de rust weerkeert en je stap voor stap de dingen doet, in plaats van alles tegelijk. 

Door middel van het licht (energie) en kleur (informatie) is het mogelijk om jouw energie weer op gang en in balans te krijgen.

In plaats van vermoeid of verveeld word je weer fris, opgewekt en nieuwsgierig! Boek een balansbehandeling en ervaar wat je er zelf van vindt.

 

Tarief:  45 euro per behandeling (duur behandeling ongeveer 60 minuten)

Een rustgevende behandeling in Schoorl aan iemand cadeau doen kan ook! Cadeaubonnen kun je bij mij bestellen.  

 

                       

Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

 

 

                           

 

IMG_1290.JPG
IMG_1286.JPG
IMG_1282.JPG
groen.JPG
regenboog.jpeg

Voor informatie of een afspraak kun je contact met me opnemen: 0031 6 3910 7969 / renskeypma@hotmail.com / Rijksweg 32, Schoorl / Noord Holland