Uit balans, onzekerheid, twijfel, welke kant op, weinig zelfvertrouwen ....

Open voor behandelingen en workshops 

Kleuren kunnen helpen om je zelfvertrouwen en balans terug te brengen. Lekker schilderen, kijken welke kleuren je op dit moment iets kunnen geven (bijv. rood voor meer aarding, groen voor heling en stroming, geel voor helderheid, oranje voor plezier, violet voor creativiteit en verbinding met het spirituele).

Ook het gebruiken van de creatieve kant van je brein zorgt ervoor dat er meer stroming komt in jezelf. Niet teveel denken en organiseren waardoor je de boel vastzet. Maar loslaten, kijken wat er komt en daarmee aan de slag gaan. Zonder te moeten en zonder je te bekommeren om het resultaat. 

Intuïtieve schilderworkshops  kunnen je helpen om onzekere gevoelens om te zetten in meer zelfvertrouwen. De ontspanning die ontstaat door het creatief bezig zijn, kan ervoor zorgen dat je beter voelt wie je bent en wat je wilt. Of misschien ben je bezig met een bepaald proces, waarbij je zonder te praten en met kleur en vorm je gevoelens een plek wilt geven. Dan kun je iets hebben aan de helende kleur- en expressieworkshops.

Kleuren kunnen helpen om je weer in balans te voelen. Door bepaalde gedachtes en gedragingen kunnen bepaalde kleuren in je systeem 'op' raken. Als je bijvoorbeeld heel veel denkt, gebruik je veel geel en kan het zijn dat er een tekort ontstaat waardoor je de dingen niet meer helder kunt zien. Of als je onrustig bent en van hot naar her rent, kan het zijn dat blauw in het geding komt. Een beetje blauw licht kan ervoor zorgen dat de rust weerkeert en je stap voor stap de dingen doet, in plaats van alles tegelijk. 

Ik maak gebruik van een zaklamp met kristallen gekleurde glazen. Door middel van het licht (energie) en kleur (informatie) is het mogelijk om jouw energie weer op gang en in balans te krijgen. In plaats van vermoeid of verveeld word je weer fris, opgewekt en nieuwsgierig! Boek een balansbehandeling en ervaar wat je er zelf van vindt.