Spetterende Kunstenaars!

 

                 Intuïtief Tekenen en Schilderen

                                          .

Een paar uur lang je gevoel uiten op je eigen manier door te schilderen, tekenen en kleuren te gebruiken zoals het er bij jou uitkomt. Dat gebeurt er tijdens een workshop intuïtief schilderen. De workshops vinden plaats in mijn houten atelier achter in de tuin, met uitzicht op de duinen. Door middel van verschillende opdrachten, die aansluiten bij waar je je op wilt richten, mag je op je eigen manier aan de gang gaan.  Het schilderen kan helpen om erachter te komen wat je wilt, andere kleur aan je leven geven, inzicht geven, en het kan heel lekker en ontspannend zijn om op een creatieve manier bezig te zijn. Dat geldt voor iedereen. Ook voor de mensen die denken dat ze niet creatief zijn... (er bestaan geen niet-creatieve mensen, alleen mensen die hun creativiteit minder of niet gebruiken)!

Ook hoef je niet 'goed' te kunnen tekenen of schilderen.

De opdrachten, het tekenen, schilderen en met kleur werken, stimuleren het creatieve denken en werken. En daar word je blij van!

Mensen zeggen soms: " oh maar dat lijkt me heel moeilijk, intuïtief schilderen!" Dat lijkt misschien zo, maar iedereen kan het. Want iedereen heeft gevoel en kan dat gevoel uiten met kleuren en symbolen of tekeningen of stippen, of lijnen of op wat voor manier dan ook. Dat wat eruit komt, is altijd bijzonder en speciaal omdat het uniek is en van jou. Als je eenmaal bezig bent en de gedachte dat je iets 'moet' loslaat, dan gaat het vanzelf. 

De workshops geef ik aan 1 persoon of meer. Individueel of in een klein groepje een workshop volgen, zorgt ervoor dat er meer aandacht en tijd is om te bespreken en kijken wat er gebeurt. Het kan de deelnemers meer ruimte en rust geven om hun gevoel te uiten (de éne persoon zal dat meer hebben dan de ander). Bij grotere groepen heerst weer een andere dynamiek, meer enthousiasme, en meer reuring. Ook weer heel leuk! Het kan allebei.

 

Een schildersessie als cadeau, is ook een mogelijkheid! Niet weer een gebruiksvoorwerp... maar samen schilderen!

                                   

Voor meer informatie: renskeypma@hotmail.com / 06 3910 7969.

"ik wist eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten en was best een beetje zenuwachtig. gelukkig gaf renske ruimte, motiveerde ze en stelde ze gerust waar nodig, waardoor het creëren uiteindelijk vanzelf ging. onze emoties en onzekerheden mochten er zijn zonder oordeel. we waren een paar uur zo fijn bezig dat de tijd vloog en we nergens anders aan konden en hoefden te denken. zo fijn in het moment en rustgevend. een erg inspirerende ervaring!"

"Wij kijken als familie terug op een perfect weekend (lekker gegeten, geflipperd, Sinterklaas gevierd). In dit rijtje mag ook zeker jouw workshop niet ontbreken. Wij hebben er erg van genoten. Van te voren wilden vooral de nichtjes weten wat wij gingen doen in het weekend. De voorpret was bij iedereen erg groot omdat iedereen dat wel eens wilde zien / beleven………..

Om in enkele woorden aan te geven wat wij ervan vonden: verrassende opdrachten, totaal verschillende uitkomsten, afwisselende opdrachten. De uitsmijter was de eindopdracht. Dit gaf stof tot nadenken over de eigen familie. Dit was ook een geslaagde opdracht."

"Ik heb veranderworkshops gevolgd. Uiteenlopend en interessant werk kwam eruit. Ook vond ik het gezellig. Ik ging elke keer met een goed gevoel naar huis! En ik ben blijven hangen in het goede gevoel." 

Er zijn verschillende mogelijkheden (alle prijzen zijn per persoon, inclusief materiaal van goede kwaliteit, doek, koffie/thee en versnaperingen):

intuïtief schilderen workshop

meer info

intuïtief schilderen met een Borreltje na afloop

meer info

familie/ouder(s) en kind(eren)
workshop

meer info

veranderworkshops

meer info

workshops op maat

meer info

kleur je tijd

meer info

kleur je  fantasiehuis!

meer info

kleuren
workshops

meer info

© 2023 by TOKYO DESIGN. Proudly created with Wix.com

 

06 3910 7969 | renskeypma@hotmail.com | Rijksweg 32, Schoorl 

                                   Noord Holland | Alkmaar e.o.